Христо Грозев е потърсен (б.р. от българските институции), не лично от

...
Христо Грозев е потърсен (б.р. от българските институции), не лично от
Коментари Харесай

Експерт по национална сигурност: В Русия има закон, който забранява да се говори истината

Христо Грозев е потърсен (б.р. от българските институции), не персонално от министър-председателя или президента, или от някой водач на политическа партия. Знам, че на втория ден той е бил потърсен и са задействани съответните механизми за обезпечаване, доколкото е допустимо, неговата сигурност, защото той не се намира в България. Това съобщи в студиото на „ Тази заран “ специалистът по национална сигурност Бойко Ноев.

„ След като външно министерство се разсъни след празниците и предложения Митрофанова. Като че ли за такива значими неща би трябвало да чакаме да си изядем сармите и пуйката. Вероятно тя ще каже какви са същинските аргументи и тогава Министерство на външните работи би трябвало да каже какво е попитало и какво са дали отговор. Засега знаем от формалната съветска организация „ РИА Новости “, че дейностите на наказателните органи в Русия са поради негови (б.р. на Грозев) тълкования или поради информации, които е давал за съветската войска “, добави Ноев.

Той добави, че в Русия има закон, който не разрешава да се приказва истината.

„ Вие да сте чули нещо за следствието на гърмежи, от 2011 година у нас има над 10 гърмежа в фабрики, хранилища, починаха хора. Главният прокурор комфортно излиза с мнения, само че на процедура не сме видели никакъв резултат. Ако не беше Грозев, нямаше да има никакво следствие на съветските специфични служби в България “, съобщи специалистът по национална сигурност.

Според Ноев ресурсът на ДАНС за управление активността на непознати специфични служби в България би трябвало да се удвои или утрои, за сметка на действия, които са неприсъщи на тях.

По думите му водачът на Възраждане Костадин Костадинов не излиза от посолството на Русия в София. " Той безусловно живее там ", съобщи Ноев и добави, че в България стават доста страшни неща и освен индивидът с паричен прякор е проводник на съветските ползи у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР